Musikskolen og Musikskolens elever har brug for din hjælp!

Det gælder hvad enten du er forælder, bedsteforælder, elev eller bare interesseret i at støtte en aktivitet, der skaber livsglæde og udvikling af livskompetencer for rigtig mange mennesker.

Der er brug for både praktisk hjælp og hjælp med tanker og ideer, der kan være med til at udføre og realisere Musikskolens mission og vision.

Selv det mindste bidrag eller arbejdsindsats hjælper.

Som frivillig bliver du en del af Musikskolens fællesskab. Musikskolens forsøger også gennem sit bevidste arbejde med de frivillige at skabe aktiviteter der kan berige og udvikle den enkelte. Det vil ske gennem styrkelse af det socialenetværk og aktiviteter og gennem et tilbud om kurser tilrettet de enkelte interesse områder.

Musikskolens elever har udover de nedenstående områder og aktiviteter også mulighed for at være med i Musikskolens elevforening – BOXEN.

Forældrene med interesse for musikskolens daglige drift og udvikling har mulighed for at deltage i Musikskolens bestyrelsesarbejde.

Nedenstående er eksempler på områder hvor der er behov for en frivillig indsats. Klik på de enkelte områder og læs mere:

Praktisk hjælp i forbindelse med koncerter og arrangementer.Nyt fra blog’en…


Find os på Facebook

Tryk på knappen herunder for at dele et link til denne side med dine venner. Du kan også finde Musikskolen på Facebook ved at klikke på linket.

Delt om MusikskolenArkiver


Kategorier


Admin