Foundraising – økonomisk hjælp

Musikskolen har brug for økonomisk  til 2 store områder elevernes trivsel og oplevelser samt instrumenter.

Mange af vores orkestre, kor og ensembler tager på koncertturnér og udvekslings rejser og øvweeknder i ind- og udland. For at det ikke skal blive for dyrt for den enkelte, har vi her brug for økonomisk støtte.

Musikinstrumenter er dyre og Musikskolens instrumentbudget rækker ikke langt når det både skal dække nyindkøb og vedligeholdelse. Derfor har vi også brug for økonomisk støtte på dette område.

Blandt instrumentønskerne er:

Et koncertflygel (værdi 300.000kr. -500.000 kr.)

Rørklokker til gavn for vores slagstøjsgrupper,  FRESCO,  MINIFRESCO og HTU(værdi ca. 40. ooo kr.)

Basmarimba til vores slagtøjsgrupper (værdi ca. 60.000 kr.)

Ny pauker til gavn for slagtøjsgrupperne, FRESCO, MINIFRESCO og HTU(værdi ca. 50.000 kr.)

Som Støtte eller frivillig kan du hjælpe på to måder. Enten gennem direkte økonomisk støtte eller gennem en frivrllig indsats, der kan skaffe øget økonomiske muligheder. Den frivillige indsats kan f.eks. initiativ til og gennemførelse af aktivter der skaffer penge eller gennem et foundrasingarbejde med at søge fond m.m..

Hvis du har lyst til at hjælpe på dette område  og/eller andre områder så skriv evt. lidt om dig selv og i hvilket omfang du kan hjælpe. Brug vores kontaktformular her nedenunder.

[contact-form-7 id=”1937″ title=”Kontaktformular”]Nyt fra blog’en…


Find os på Facebook

Tryk på knappen herunder for at dele et link til denne side med dine venner. Du kan også finde Musikskolen på Facebook ved at klikke på linket.

Delt om MusikskolenArkiver


Kategorier


Admin